Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Steget före"

Om du tror
du vinner tid
genom list

så är det förgäves

Liemannen är alltid
ett steg före

oavsett om du spelar
schack mot döden
eller inte

© Christer Johansson 2017-08-30







Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-30 23:19



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag har alltid undrat vad som skulle
hända om någon dödar Liemannen...?!
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP