Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19 september 2015

Yeah desire
she's benzo
my poison
armed to teeth

My only love
with a bottle
you hurt again
only your smile

The real thing
even better
the real thing
My fake plastic




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 149 gånger
Publicerad 2017-08-31 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig