Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28 april 2016

Mörker triggar
väljer smak
njuter min saga
nån ska dö
---------------------
Du ser mig
ett monster
stirra som
en zombie
-----------------------

I döda världar
allt du behöver
sanning
du inte får
------------------------
Vi stannar inte
när blod flödar
inga hjältar
snipp, snapp, slut
-------------------------
Saker dör
i ett avstånd
hela världen
dör med oss




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 131 gånger
Publicerad 2017-08-31 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig