Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag skall på konsert i Berwaldhallen och har en tid hos tandläkaren är det väl i minnets vrå som tänkt musik, oavsett hur de sedan trakterar sina instrument.


Något litet om musikens fluga och decibel?




Ljud har en tendens att färdas långt
trots i mitt sinne det borde vara trångt
står ut med i huvudet surr av grannens borr
låter litet i dimension som på gatan torr
för i regn och blåst arbetas ej
varken Herren Damen eller dess lakej.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-01 06:54



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken annorlunda limerick, men i din värld är allt möjligt
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP