Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fårö


Öde tid i dödsriket
skuggor
av det förflutna

Vågor
slår mot ilandflutna
sjöstjärnor och snäckor

Ur vilka havets brus spelar

Ett skådespel
för bortforslade minnen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-05-28 12:29



Bookmark and Share


  Araminta
en vacker och vemodig
scen du målar upp med
nästan inga medel alls!
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP