Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårlösligt

Mina rötter är ett mysterium
varje gång jag gräver en grop
ser jag en fråga, omöjliggjord.
Vännen som brukade svara
på tokiga infall, skrev.

Som pennan tolkar bläcket
blev det svarslöst frågeflöde
gropen stor och djup

toksvar jag skrev
på kvittot från i går
det är inte din grav
jag nu gräver.

Skall sätta potatis i dag
det är brukligt
så har alla förfäder gjort.

Var detta svaret på min fråga
i lyckliga vårens månad.

© Bosse 1 september. 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-09-01 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten