Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I det som förlovade landet, en bekant till mig fann det, som tappats helt säkert bort, sagan som var allt och kort, medan den som antog vadet ej vann det.


Rimmat 2017 09 01





Gick förbi ett fält idag
där växte majs i sommar vag
det var för litet av sol
av regn även likt i fjol
den bara kom och gick i eget slag.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-01 15:19



Bookmark and Share


  ULJO
Rim är härligt.
2017-09-04

  BenGust VIP
Av solvaran får man ringa
ytterligare månvarv att springa.

En rimmad lök till laxen tack.
Och solstollen från notan stack.
2017-09-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rim håller
hjärnan i trim
men för majs
behövs nå´t
av annat slag
vilket då är bäst
inte vet jag...
2017-09-01

    Lars J
Mera rim till folket :-)
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP