Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DESIGNAD REALITET

Den designade metodikens koncept vars paradigms parallellitet av intelligenta manövrer utöva på rättsrådande logiska lagar av rättstänkande,bygga aldrig på ödmjukhetens blyga belåtenhet.

Det rådande varats olidliga närhet,designas och pyntas för att inte skrämma skiten ur drömmarnas ouppnåeliga illusioners orealistiska opium.

Det är väl ändå en nåd i människans bedrövelse,att hon får fly in i litteraturens världar,var och en efter egen smak och behov av intelligent design.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-01 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP