Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lesbiska labyrinten

I den lesbiska labyrinten
dansar levande och döda
kvinnor som fattat vinken
och vägrat bli till föda

Föda för de manliga,
de med kukar i sitt skrev
Nu är de härligt skamliga,
de som in i labyrinten klev.




Fri vers av Fröken Barbarén
Läst 578 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-28 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén