Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 februari - 2017

Tar några sekunder
läppjar smaken
av dig
slocknar utan

Sockersaltat begär
en gång att
frossa säkert
vidare inuti

Svälj det
ingen hör
enkla små
viskningar

Av kärlekshunger
ynkliga torftiga
gifter i omlopp
svärmar

Denna doft
av sköten
som intill
driver begär

Bara min
endast min
du ger mig
ett skrymsle

För när
du tar ett
andetag
av syre

Hör dig
för rädslan..




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-02 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
annorlunda upplevelse
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig