Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 mars - 2017

Satelliter missiler
Mach 99
detonerar
12 hundradelar

Tryggvågen genom
benmärgen
paralyserad
förkolnad

Andehämtning
efter syre
innan sista
dödskippandet




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-02 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
smärta
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig