Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENMANSARME

Det går en skäggig man på jorden,

med livet i ena näven och döden

i den andra.

 

Han är en krigare,

en livets soldat,

en enmansarme med ordet

som ammunition.

 

Alla flyr fältet när han kommer,

han har på ryktets vägar

redan vunnit slaget,

med ordets slagkraft

av obekväma sanningar,

ingen vill konfronteras med,

Ingen trevlig motståndare.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-02 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP