Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Under andetag

Tunga
ovanpå min kropp
och märken av din tyngd
över.
Du kommer närmre
innan dina ögon förändras
och blir blankare.

Liggande under en dröm
av ditt hår i mina ögon
skrapande min hals
i små bitar.
Varmare än blod
kommer du inuti
och jag blir du
och jag blir ren igen.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-05-28 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla