Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunnsdjup

vid det mörka vattnet
är man ständigt ensam
varje människa ett barn
eller bara ingen

ung eller gammal
sitter, tankarnas flöde
berör bara ytan
av våra liv

ur brunnen djup
i det mörka vattnet
naturens blodomlopp
har alla legender flutit

Bosse 05 september 2017.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-05 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten