Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IN SEARCH OF THE LOST WORD

Vad som är synbart för ögat,är inte alltid det man ser eller vill se.

En bild kan ibland säga mer än tusen ord,men ett ord kan också säga mer än tusen bilder,om det är "rätt" ord.

Bild och text,text eller bild,det är frågan.

Vissa texter illustreras enkom för att förtydliga och stärka en texts andemening eller budskap,där vissa saker inte går uttrycka i ord,av den anledningen att de ännu inte är uppfunna.

Musikens obegränsade möjligheter göra sig hörd är däremot omvittnat den mest obestridlige förmedlaren där både ljud och oljud inkarneras i ett ständigt flödes universiella oändlighet av tonskalor och volymer,men att påstå Wagner startade 2:a världskriget är en grov övertolkning.

*

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-05 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP