Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demens



Alkohol var inte min grej, påstod jag och jag hade rätt. Men jag fortsatte glömma vad jag sagt.





Fri vers av Fröken Barbarén
Läst 662 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-28 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag vill ha
den här texten
ensam på
ett mittuppslag!


tycker om
formatet
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén