Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordvitsar, billiga eller dyra. Nästan gratis eller för hyra. Sådana som står att läsa. I sin Linda vilja kväsa. Eller se som o'hyra. Tål att skrattas åt. Eller så åstadkommer du ett 'artigt' skratt. Behövs inte förstås.


Smålustigt





I.
När trasan torkat upp
den rasat ner.
I disk hon.

Men säger hon,
något om den saken?
Inte så det stör.

II.
Utgången är utgången.
Men är du ingången
är utgången vid.
Bred vid.

III.
En snodd snor sig.
Men även 'kranvatten'
kan vara snor.

IV. Variant på redan funnet.
Lurpassat samspråk.
- Vad skrattar du åt?
- Jag talar med en kul, typ.
- Han som kastar diskus? Jojo!

V.
Måla inte fan på väggen,
förrän du ror över ån.

VI.
Hemma hos Rut.
- Har du också en bonad på din vägg?
- Nej, men jag har en på huvudet.
En så kallad hatt.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-05 23:48



Bookmark and Share


  ULJO
Underfundiga verser att tänka på
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP