Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    1992 — still counting. @… cb innan +en () OJSAN. ///////

/////// ånüo. O… kay food. @… cb. Cinnamón Bulle? (CB)  foere-co… mm… èr.

1992 — således. Y (yès) @… cb.

FÄRG (cmy/ /K) foere-co… mm… èr. WOW. M… marg-just… text.

RGB ([][][]) \n… N. 

______________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

n… N eaunüo. 

______________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Summéring {g\ \p} på-går. 

-ff-

AM (time) before: B… BONUS <83/ /102 fungérar.

-ff-

°F [(tmp)] fungérar. 

-ff-

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 155 gånger
Publicerad 2017-09-06 01:12



Bookmark and Share


  farbror zwed
    ______________________
    2017-09-06 01:12 fungérar.
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯






----------------------------------ff----------

2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed