Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattkryp

flugorna
små, svarta
surrar plågar irriterat
flugsmällan blir deras baneman
flugorna

© Bosse 6 september 2017.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 159 gånger
Publicerad 2017-09-06 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten