Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN NY MORGON

En ny morgon vaknar och kliar sig
i ögonvrårna,
sen kliver den upp ur nattens mörka
täcke och ikläder sig gryningens ljus.

Den nya morgonen ska fortsätta sin
jakt på pengar och status.

Den nya morgonen jagar sin climax
och kärlek,
som den glömt hur den känns.

Den nya morgonen blir till dag,
och ännu har ingenting förändrats
från igår,
medan dagen blir till kväll
som kryper in igen
i nattens mörka täcke
och somnar
i drömmarnas famn,
om en ny morgon,
olik alla andra.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-06 07:48



Bookmark and Share


  Joakimnordbrandt
Mycket bra
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP