Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysikaliskt

Livsåskådning
dödlig impulsiv
touchar bländar alstrar
skräck i kaotiskt skrikande
Förankring

© Bosse 6 september 2017.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 171 gånger
Publicerad 2017-09-06 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten