Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök igen, ett som experiment. Rent psykologiskt brukar det ju vara så att när texten har en 'jag-form', en del läsare tror det är mitt jag. Medan om texten använder en 'du-form', samma läsare inte tror de är huvudpersoner själva. Intressant.


Rim ligen 2017 09 06






Du lade faktiskt en mök
det var i ditt explosiva kök
magen dig gisslade nog
var efter ett eget knog
till lunch åt du ju en lök.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2017-09-06 21:04



Bookmark and Share


  ULJO
Det är förödande att förtära lök när än det månde vara.
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP