Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 7.9-17

Sommaren
blev inte av
höstvindar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-07 13:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, så är det vissa vissna år.
2017-09-08

  Anya VIP
Precis. nu har hösten tagit vid. Vädret hoppade över sommaren. Kort och kärnfullt.
2017-09-07

  Marita Ohlquist VIP
En alldeles utmärkt väderleksrapport!
2017-09-07

  RitaBrunner
En ny variant av haiku utan att räkna stavelser ser jag. Själv är jag inte förtjust i den fria formen och brukar inte kommentera men eftersom det är Du så gör jag det.
Vemodiga ord om sommaren som inte har motsvarat förväntningarna...
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP