Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE DÖDSDÖMDAS PLANET

Människan föds dömd till döden,
trots att hon ännu inte hunnit
begå någon dödssynd men som
redan på förhand tecknats i arvs-
syndens testamente.

Och medan livscirkeln snurrar
gör vi vad som naturen kräver
för att överleva där vem som
äter upp vem är frågan om
vem som är listigare,starkare
och ondare än den andre.

Till slut återgår vi till vårt egent-
liga ursprungs element havet
som "regnvarelser"

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-07 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP