Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm mig

även om jag inte skulle finnas kvar här längre,
så skulle jorden fortfarande cirkulera runt solen
och livet på jorden skulle fortsätta existera
och trafikljusen skulle fortsätta styra trafiken
lärare skulle fortsätta lära ut och elever skulle fortsätta lära sig
polisen skulle fortsätta jaga brottslighet
och fåglarna skulle fortsätta flyga söderut på hösten
så vad spelar det för roll om jag andas eller inte?

världen går vidare. med eller utan en 16 år gammal tjej fast i sina tankegångar.




Fri vers (Fri form) av gulcykel
Läst 658 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-07 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gulcykel

Senast publicerade
glöm mig
* Se alla