Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomens träd

Så synd så synd
att ditt klätterträd
hade murkna genar

min vän klappade mig på axeln
----
lyssnade sorgsen
motorsågens sång
avloppsdoften bedövade
----
sista frukten på marken, årets skörd
ett frö som kunde gro på andra sidan
den fördomsfulla gränsens taggtråd.

© Bosse 8 september 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-08 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten