Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

 

 

 

Hur svarar man

på frågan,

vem är du?

När man inte hittat sig själv?

 

 




Övriga genrer av ingenmening
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-08 05:51



Bookmark and Share


    Lars J
Så bra!
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening