Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Virus

Vackra drömmar tystas ned
men tar mig i besittning.
Som en hinna i mitt huvud
och likt ett virus i min kropp.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-05-28 18:46



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Som de flesta dikter jag läst av dig nu.... ett språk som vill, som törst utmana och där man hittar små egenheter som man inte möter annars, på andra ställen. Du har ett sätt att uttrycka dig på som tilltalar mig mycket!
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla