Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21 april -2017

R A D I O H E A D

Alla ofödda
röster i mitt huvud
vad är
paranoid, men inte

Du behöveRr inte
komma ihåg
varför inte
ihåg mitt namn

Regna ner
ner på mig
från hög höjd
ner på mig

Det är
dammet och skriken
paniken, spyorna
Gud älskar sina barn

R A D I O H E A D




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 135 gånger
Publicerad 2017-09-09 00:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som skärvor av sår
läser
2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig