Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 maj - 2017

Jag ska ta din
vämjeliga hand
måla edra
vackra världar

Ni ska njuta
min doft
min plan
att ta er

Liten enkel
svara svårt
vems värld
klättrar..




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 179 gånger
Publicerad 2017-09-09 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig