Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Som en igel kryper jag ner under täcket och lägger mig nära henne. Hennes värme ger mig energi, energi som får mig att klara av ångesten, paniken och mörkret. Utan hennes värme så skulle mörkret äta upp mig, svälja mig hel. Utan hennes värme finns inget ljus utan bara evigt mörker. Hon är min sol, min stjärna, min styrka, min väg mot nästa dag som gryr. Hon är mitt allt.




Fri vers (Fri form) av StoneCold
Läst 569 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-09 01:03



Bookmark and Share


  StoneCold
Tack för de vänliga orden :)
2017-09-10

  wildrose
Fin
2017-09-09

    Ordkonstnär
Vilken fin text! :) Jag hade en vän (ett par men enbart den ena brukade jag kalla för min sol direkt till) som alltid lyste bort ångesten och värmde själen oavsett hur illa jag mådde förr.

Sådana människor växer inte på träd. Jag kan nästan känna hur ångest jag idag inte har, skingras av kärlek. Mycket fin att associera till. :)
2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

StoneCold
StoneCold

Senast publicerade
Kvävande
Ingenting
Ångest
* Se alla