Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polemikpoesi

Poeter å poetissor
ni värkar programmerade att lyda

Mens jag är en rebellisk nöjespark jag
Styrd av lustcentrum
med turkisk konfetti i glasyrfrisyren

I tycks mig rakt snöpta,
stöpta irädsla
Ja när fega å olöpta
över fältens frihetsmetrar
Minsta stegfel fel backar ni hem
från ordens märg, sötma ock sälta
Eller sockrar ni på
om romanser och misssade chanser
Klagosånger ånger
-gånger multiplicerat med gånger

Nä påt på riktigt poet poetissa
de riktiga liven vill i inte missa
Påt igen rimmade vän
igen å igen










Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 740 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-09-09 08:43



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Ja, du är vaken och självkritisk!
2020-04-26

  Trebor Zweig
Vi kör lite bonus:

https://youtu.be/lWz8NGIisMo


:o)
2020-02-29

  Trebor Zweig
Bara bilden! :o)

"The World of pain"

10 av 10.

https://youtu.be/YedqV4Gl_us
2020-02-29

  Anna Helena VIP
Hahah .. intelligent, förbannat rolig och ett härligt sammanflätat uttryck!
2019-01-25

    Asta Kass
Haha! Helt fantastisk!!
2018-12-25

  Kungskobran VIP
Säg som det e
då får du va me
om poesins kraft
som i alla tider haft
förmågan att väcka
och nya idéer kläcka
Leve poesin
det är det starkaste vi har
som finns och funnits
i alla århundraden och dar
2018-07-11

    ej medlem längre
Ja bra,bra med folk som säger vad de tänker utan krusiduller...........
2017-09-09

    Sefarge VIP
Rolig betänkansvärd
Intelligent Ordkompott
Att glädjas åt!
:)
2017-09-09

    Lars J
"Med turkisk konfetti i glasyrfrisyr"

Min favoritrad i en härlig dikt, bra skrivet!
2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP