Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grånatten

dimsjoken välver ur husens
fjärran fönster, pockar
med spröd ton från kropp
fylld med ungdomlig kärlek

som blottade tänder
står tomma rutor
lyssnande fuktfria

skriet bärs vaggande
med framtidens vingar
bostadslösa lyssnar förstrött
till melankolins sånger

© Bosse 9 september 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-09 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten