Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag saknar henne.

Jag saknar henne,

hon som brukar ligga här intill.

 

Nacken jag lägger ansiktet mot,

kroppen jag håller om.

 

Nu är hon inte här,

och jag är inte där.

 

vi är inte där vi borde vara.




Övriga genrer av ingenmening
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-10 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening