Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligen!

Verkligen! Min Gud är som männikorna, han har ett hus.
Varje dag vaknar han, tvättar sig, äter frukost och borstar sina tänder...
sedan återvänder han igen till sin sovalkov...
Han kan inte sporta, promenera, eller träna...
Verkligen!
Att han inte kastar vatten i sin säng
Då hans mage är som ett kylskåp full med mat
Han äter alla typer av mat
Han kan gå till restauranger
Jag känner att han har störst mage
Den är större än min och mina föräldrars
Han kan inte promenera för att han är så stor
Min Gud är en krake!
Min arma Gud!
Jag ångrar, men det gör inte du!
Alla bra saker kommer från dig och kriget också!
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-10 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro