Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här var jag under större delen av min uppväxt


Flickan vars ögon inte längre kan le

Kan regnet falla från en klarblå himmel
Utan att solen syns

Ty det är så det känns i min blödande själ
Tårarna faller trots att jag har så mycket
Som jag kan skatta mig lycklig över

För om du ser in i mina ögon
Vad är det du ser i dess djup

Och jag vet att det är fel att gråta
För ska en idiots ord få förstöra mitt liv
Nej är väl det svar som känns givet
Men då jag redan är trasig
Går jag sönder ännu mer av hans ord

För jag är

Flickan som inte kan se glädje
Flickan som bara känner sorg
Flickan utan värde
Flickan vars ögon inte längre kan le




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-11 14:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört smärtsamt...
2017-09-22

  aol
Kram vännen min kram ger dej mitt värde,
2017-09-17

  dansamedvargar
Att skriva är lindrande, tack och lov!
Vet själv..
2017-09-14

  Michaela Dutius
Vackra ord sprungna ur svart förtvivlan över en ond människas elakhet.
DU är unik och värdefull - laddad med goda kunskaper- vacker och kompetent. Den som säger något annat ljuger
2017-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Läser och berörs av din text som förmedlar hur mycket en ond människa
kan förstöra en annan!
Önskar att du kunde le, känna glädje och inse ditt värde.
2017-09-11

  Öknens Ros VIP
Nej,en idiots ord ska inte förstöra ditt liv. Du är värd så mycket mer. Såna människor brukar förr eller senare själva få tillbaka det elaka dom gjort andra.
2017-09-11

  ULJO
Som en kniv i hjärtat träffar dina ord.
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP