Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar du mig?

Hatar du mig?
Eller är du bara blyg?

Ibland ler du
Men inte ofta

Ibland ser du
Men inte ofta

Oftast Ingnorerar du

Hatar du mig eller är du bara blyg?
Vågar du inte svara mig eller vill du inte?

Varje dag är den enda jag tänker på du
Varje dag längtar jag
Varje dag hoppas jag
Varje dag blir jag besviken
Varje dag blir jag undviken

Vad tänker du?




Fri vers av Night Fever
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-28 20:13



Bookmark and Share


    Issand.
precis exakt bra! så kan det kännas!!!
2007-09-19

  Night Fever
Komentera :D så jag vet vad jag ska bättra till nästa gång
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Fever
Night Fever