Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LE LIBERTINE

Låt oss nu närma oss det goda  i  livet, och  vad  är  det
om inte allt njutbart i lidelsens närvaro, där  frosseri
i mat och dryck och att älska dygnet om,likt Libertiner,
romerska kejsare och oljeshejker.

Det där livet  som  påminner  om  paradisets  lustgård,
det där livet där intet skall fattas  utan  allt skall i över-
måttans överflöd varda en givet,utan minsta ansträng-
ning.

Vem har råd offra sig för moralen,när de heliga könens
outtömliga   lust  och  de  omättliga  magarnas   hunger
kräva sina lystmäten ?

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-12 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP