Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtomtar

finns i mitt rum
min älskade vän
de hemliga gästerna
du aldrig fick se

de bugar, de tackar
för maten de fick
aldrig så artig
på gammalt vis de sa

såg dem gå, med
dörrknarr bak rygg
de hemliga gästerna

en dag du kanske får se
när tiden för evigt sluter
ögats iris i sömn

© Bosse 12 september 2017.






Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-12 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten