Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad

Stilla i dimman natten gråter
snart är det morgonljus och dag.
Rör mina tårar minns frihet och lust
med vattenfyllda stövlar i dimmnatt.

Var fysiskt med mig lyssna sysslolös
traneskrik ekar mot gran och lövskogs blad
du ville njuta av kvällssol och skymning.

Gulmårsdoft viskar din kropp
vindstråken vid diken förde minnet
bedårar som en vårmorgon
med stövlar i hand blev du med barn.

© Bosse 12 september 2017.






Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-12 19:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som en hel roman
I berörande
Förpackning
Suveränt!
Tack
:}
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten