Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden är ett utskott av ett nära samarbete med musikalisk egenhet, särart samt egentlig konst i största allmänhet.


Finns då ärlighet?



Eller är den blott
att se som ett utslag
av möjligt falsk artighet?

Om detta tvista de lärde.
Just vilken pipa
de väljer att dansa efter innevarande vecka
är högst osäkert.

Beror det på er, sättningen?
Vem som blåser i densamma?
Kanske sitter med två ben i kors
och röker fredspipa med kusinerna
från grann landet.

Den vilken spelar rätt trudelutt
på sin tvärflöjt,
trummar fram sitt budskap
eller tar det piano i största allmän, het?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-30 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP