Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är så nära ett som geni, det bara går att komma. Det kan låta som, utläsas som sarkasm, men hör någon på det örat, är det nog bara avunden som talar till den och den.


Du? Ja, du där.




Vilken förlust för omvärlden.
Vilken saknad efter just din existens.
Doften och kraften i arbeten som dina.

Om icke du
och inte bara din underbaris uppenbarelse varelse
fått bliva till, se dagen.

Tur att du finns.
Hur skulle annars de
som känner till att du är här
och inte där,
kunna ta sig genom dagen?

Om inte du varit,
då hade de tvingats klara sig
bäst de kunde.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2017-09-15 19:23



Bookmark and Share


  ULJO
Fint att uppskatta just någon på ett speciellt sätt. Alla har vi väl någon.................
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP