Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg.

Uppför backen
Pedalerna höll
För trycket

Som det inte gjorde
För dina ventiler
Kanske igensatta
Defekta

Blåljusen bildade
En himmel
Runt åskådarnas siluetter

Trampade förbi brofästet
Vred huvudet bakåt
Funderade över anledning.




Övriga genrer av lindshammar
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-13 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lindshammar
lindshammar

Senast publicerade
Kick
Påsk
Isdygn
Mål
Jag såg.
* Se alla