Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isdygn

De sa att det varit under nollan
i ett helt dygn
hade det varit så
i det här landet isdygn
i det här landet isdygn
hade det varit
i ett helt dygn
under nollan
de sa så




Övriga genrer av lindshammar
Läst 119 gånger
Publicerad 2018-02-08 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lindshammar
lindshammar

Senast publicerade
Kick
Påsk
Isdygn
Mål
Jag såg.
* Se alla