Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsk

Påsk
Sitter på nittio kvadrat
Spindeln i nätet
om någon skulle
få för sig
att spåra ur
Påsk
sitter på nittio kvadrat
väntar på någon
som kan ge sista smörjelsen




Fri vers av lindshammar
Läst 135 gånger
Publicerad 2018-04-01 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lindshammar
lindshammar

Senast publicerade
Kick
Påsk
Isdygn
Mål
Jag såg.
* Se alla