Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska rycka upp mig!


Längtan efter nånn


Längtar ständigt efter nånn!
Om han, ändå, till mig kom -
med hummer å en pava Rohm !

Röker en blå cigarett.
Va´ utan karl är ej lätt!
Om ändå allt vore - rätt.

Skickar till Himlen en bön, -
att jag må få ut min Lön.
Jag menar en Älskog, skön !

Upplever Kärlek å Hat.
Han kunde va´ min soldat --
i denna nordiska stat !

Spännande film på TV !
Ifall, han - nu - satt breve,
då, bättre jag, nog, levde !

Tror, jag rycka upp mig ska !
Bör inte så deppig va´!
Roligare kan jag ha !!

Men, han håller sig borta.
Ska jag börja å sporta -
- eller komma till korta ?

Inte lätt å va´ kvinna!
Hur ska jag undan hinna, -
så jag slipper å brinna?!

Jo, i Kärleks eld, förståss !
Ljuvt förkovras i dess bloss...
För det är jag redo - slåss !

Jag har, väl, mina tvivel.
Men, vill ej va´ en igel!
-Or, - do you think I´m evil ?...







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-13 16:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Klart man inte vill vara ensam...klart att man vill ha någon bredvid...hoppas på det bästa för dig...
2017-09-14

  bumerang

Du spelar med stor självdistans.
Och raderna flyter så väl -
Ihop.
Så där "fick du ihop det" iaf ;-))
2017-09-13

  Marita Ohlquist VIP
De flesta vill ha en partner att dela glädje och sorg med.
Hoppas att du får den du önskar.
2017-09-13

  ULJO
Förstår dig. Att vara ensam även om man har vänner är frustrerande. Att ha någon som betyder lite mer är ju vad alla vill och borde. Önskar dig allt gott och att "han" tillslut ska finnas där vid din sida.
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf