Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Dagbok

Att möta glädjens flicka
en sommar dag

så banalt och vanligt jag skrev

Hon fick mig åter
möta livet befriad
från ångest och sorg

så banalt och vanligt jag skrev

I gårdagens bleka sol
på bakgård med doft
jag mötte en fjäril
och vänligt den log

skrev jag som vanlig banalt

© Bosse 13 september 2017.








Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-13 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten