Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Antagonisten"

Han är tillbaka
på bakgatan

Han ser sin
gamla fiende

går fram med
bestämda steg

fram till sin
antagonist

Han höjer
sin näve

samtidigt
som han frågar
om han vill ha en snus

© Christer Johansson 2017-09-13









Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-13 22:35



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
hahaha - att dela samma minnen - även om från olika "sidor" - kan med tidens gång ge en känsla av samhörighet!
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP