Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är vitt och brett med visthusbod, det här är inte de. Efter fru kost en. På te och mackor.


Visst hus Bond förnuft





Den som rapar mycket
mister kanske hela mycket.
En som bror över ån efter vatten
syster sin tappar på tungsinne.

Nord om liten grön måne
lurar geten till helan Skåne.
Öst om höst suger napp
och inte var mans tutte.

Väst er botten ost
fiskar ej efter lake.
Syd om Polen når håven
den som jagar smått påven.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 630 gånger
Publicerad 2017-09-14 08:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Inte ens Prästost suger, säger Ante som
'går på sjön', om än ej på trots vatten...
2023-03-19

  ULJO
Dock är väst er botten ost väldigt gott
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP