Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara han

Han höll henne mot ljuset
så att hennes prismor
skimrade och klingade
samstämt i den svaga brisen
från dagen som just vaknat

Bara han kunde hålla henne så
att hon blev en enkel melodi
som lättsamt dansade fram
likt ett nyförlöst, nyfiket barn
på jakt efter tillvarons skatter




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 295 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-14 12:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fint formulerade känslor
2017-09-17

    ej medlem längre
En mycket vackert formulerad kärleksförklaring.
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta